Հունվարյան ճամբար

Մասնակիցներ
Միջին դպրոցի սովորողներ
Ընթացքը
Սովորողների հետ ընտրում ենք ճաշատեսակը,որ պետք է պատրաստենք , ճշտում ենք բաղադրատոմսը, պատրաստում ենք միասին։
Նպատակ
- Բառապաշարի հարստացում
- Անկաշկանդ արտահայտվելու կարողություն։
- Սովորողների մոտ ձևավորել հանդուրժողականություն, միասին աշխատելու կարողություն։
Խնդիրներ
- Սովորողները պետք է նկարագրեն իրենց կատարած գործողությունը։
- Խոսքի գրագետ կազմակերպում։
Արդյունք
Սովորողների բլոգներում
Բաղադրությունը
4-6 ձու
2 կտոր հաց
կարագ
թարմ բանջարեղեն՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Թավայի մեջ հալեցնում ու տաքացնում ենք կարագը, 2 կողմից կարմրացնում ենք բեկոնը, հետո նույն կարագի մեջ ձվից պատրաստում ենք ակնիկ (глазунья): Հացից տոստ ենք պատրաստում, և նախաճաշը պատրաստ է: Բարի ախորժակ 🙂